Norton Safe Web in- of uitschakelen

Norton Safe Web beschermt u wanneer u online surft, zoekt of winkelt in Internet Explorer, Firefox, Google Chrome of Microsoft Edge. Het analyseert de beveiligingsniveaus van de websites die u bezoekt en geeft de websites aan die geen bedreiging vormen. Aan de pictogrammen voor siteclassificatie naast de zoekresultaten kunt u zien of een website schadelijk is voordat u deze bezoekt.

Norton Safe Web in- of uitschakelen via extensiepagina in Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen.

3. Ga in de optie Instellingen naar Meer tools en klik op Extensies.

4. Als Norton Safe Web op de pagina Extensies is ingeschakeld, schakelt u het selectievakje Ingeschakeld uit.

Als Norton Safe Web is uitgeschakeld, schakelt u het selectievakje Ingeschakeld in.

5. Start Google Chrome opnieuw.

Norton Safe Web in- of uitschakelen via de pagina Add-ons in Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klik in het Firefox-menu op Add-ons.

3. Klik op het tabblad Extensies op Inschakelen.

Als Norton Safe Web niet grijs wordt weergegeven, klikt u op Uitschakelen.

4. Start Mozilla Firefox opnieuw.

Norton Safe Web in- of uitschakelen op de pagina Extensies in Safari

1. Start Safari.

2. Klik in het menu Safari op Safari en vervolgens op Voorkeuren.

3. Klik op Extensies.

4. Als optie Norton Safe Search in het linkerdeelvenster is Ingeschakeld, heft u deze selectie op.

Als Norton Safe Search is uitgeschakeld, selecteert u het vakje Ingeschakeld.

Norton Safe Web in- of uitschakelen via extensiepagina in Microsoft Edge

1. Start Microsoft Edge.

2. Klik in de rechterbovenhoek op de knop Meer en selecteer Extensies.

3. Klik in het venster Extensies op Extensies downloaden uit de Store.

4. Typ in het venster Store de naam Norton in het vak Zoeken.

5. Klik in de resultaten op Norton Safe Web en klik op Installeren.

6. Klik op Starten wanneer de extensie is geïnstalleerd.

7. Klik in het pop-upvenster U heeft een nieuwe extensie op Inschakelen.

Als het pop-upvenster ontbreekt, klikt u in de rechterbovenhoek van Microsoft Edge op Meer , en selecteert u Extensies.

8. Verplaats in het venster Norton Safe Web onder Norton Safe Web de schuifregelaar naar Aan.

Verplaats de schuifregelaar naar Uit om Norton Safe Web uit te schakelen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v45748162
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/06/2019