Antiphishing in- of uitschakelen

Antiphishing beschermt u door te voorkomen dat u onveilige websites bezoekt. De functie Antiphishing in Norton 360 Online analyseert de veiligheidsniveaus van alle websites die u bezoekt en geeft de resultaten in het pop-upvenster Norton Websiteveiligheid weer. Daarnaast blokkeert Antiphishing de navigatie naar websites waarvan bekend is dat ze frauduleus zijn.

Het pop-upvenster Norton Websiteveiligheid helpt u erbij te bepalen of de website die u bezoekt veilig is.

U kunt Antiphishing in- of uitschakelen in de sectie Veilig surfen van het venster met instellingen voor Identiteitsbescherming.

Antiphishing in- of uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Identiteitsbescherming onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Voer in de rij Antiphishing een van de volgende handelingen uit:

• Om Antiphishing uit te schakelen, zet u in de rij Antiphishing de Aan / Uit -schakelaar op de positie Uit door deze naar rechts te schuiven.

• Om Antiphishing in te schakelen, zet u in de rij Antiphishing de Aan / Uit -schakelaar op de positie Aan door deze naar links te schuiven.

4. Klik in het venster Instellingen op Toepassen.

5. Klik op Sluiten.

Antiphishing

Onjuiste evaluatie van een website rapporteren