Norton 360 Online-snelmenu

Norton 360 Online werkt op de achtergrond om uw pc beveiligd te houden. Het Norton 360 Online-pictogram is beschikbaar in het meldingsgebied helemaal rechts op de taakbalk. Het pictogram geeft aan dat uw beveiliging up-to-date is. Het verandert van kleur als de status verandert.

In het meldingsgebied kunnen berichten verschijnen waarop u moet reageren. Zo kunt u worden gevraagd een venster te openen. Berichten bevatten meestal informatie over huidige activiteiten en verdwijnen na een paar seconden.

Via het Norton 360 Online -pictogram kunt u rechtsklikken en het snelmenu gebruiken om specifieke Norton 360 Online-activiteiten op te roepen. Afhankelijk van de huidige activiteiten, kunt u het volgende doen:

Norton 360 Online openen

Gebruik deze optie als u het Norton 360 Online-hoofdvenster wilt openen om taken te voltooien, de huidige status te bekijken of andere functies op te roepen.

QuickScan uitvoeren

Gebruik deze optie om een QuickScan uit te voeren om gebieden van uw computer te beveiligen die mogelijk door een virus zijn geïnfecteerd.

LiveUpdate uitvoeren

Gebruik deze optie om LiveUpdate uit te voeren en op definitie- en programma-updates te controleren.

Nu een back-up maken

Gebruik deze optie om een back-up van uw bestanden te maken.

U kunt ook opgeven wanneer en hoe vaak Norton 360 Online een back-up van uw bestanden moet maken.

Recente geschiedenis weergeven

Met deze optie kunt u informatie over de beveiligingsgebeurtenissen voor alle categorieën beoordelen.

Ondersteuning vragen

Met deze optie kunt u uw probleem gemakkelijk oplossen via Norton Autofix.

Stille modus in- of uitschakelen

Met deze optie kunt u Stille modus in- of uitschakelen.

Slimme firewall in-/uitschakelen

Met deze optie kunt u de firewall in- of uitschakelen.

Antivirus Auto-Protect in-/uitschakelen

Met deze optie kunt u Antivirus Auto-Protect in- of uitschakelen.

Het Norton 360 Online-hoofdvenster

Reageren op beveiligingsstatusindicators

Details van beveiligingsfuncties weergeven