Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool scant uw computer op virussen, spyware en andere beveiligingsrisico's en verwijdert deze. Wanneer een van de volgende symptomen optreedt, is uw computer misschien geïnfecteerd met een virus:

• U kunt Norton 360 Online niet installeren.

• U kunt de computer niet starten.

• Uw computer is heel erg traag.

Norton Bootable Recovery Tool is geïntegreerd met Windows Preinstallation Environment (WinPE). U kunt Norton Bootable Recovery Tool daarom alleen vanaf een cd, dvd of USB-sleutel uitvoeren. U moet de Norton Bootable Recovery Tool -wizard gebruiken om de cd, dvd of USB-sleutel met Norton Bootable Recovery Tool te maken.

U kunt Norton Bootable Recovery Tool in WinPE niet langer dan 72 uur uitvoeren. Als u Norton Bootable Recovery Tool langer dan 72 uur uitvoert, start uw computer zonder waarschuwing opnieuw.

Met deze cd, dvd of USB-sleutel met Norton Bootable Recovery Tool kunt u een computer herstellen die is geïnfecteerd met virussen of andere beveiligingsbedreigingen. Dit beveiligingsprogramma is geen vervanging voor continue realtimebeveiliging tegen de recentste beveiligingsrisico's. Als u uw computer wilt beveiligen tegen toekomstige infecties, moet u de beveiliging van Norton 360 Online blijven gebruiken die u eerder hebt aangeschaft.

Norton Bootable Recovery Tool kan de volgende beveiligingsrisico's detecteren en oplossen:

Virussen

Programma's die andere programma's, opstartsectoren, partitiesectoren of documenten infecteren door zich in dat medium in te voegen of zich eraan te bevestigen. De meeste virussen vermenigvuldigen zich alleen; vele brengen ook schade toe.

Trojaanse paarden

Programma's met een schadelijke programmacode die zich voordoen als of verborgen zijn in goedaardige programma's, zoals een spel of hulpprogramma.

Hackprogramma's

Hulpmiddelen die door hackers worden gebruikt om ongeautoriseerd toegang tot uw computer te krijgen. Een hackprogramma zoals een keystrokelogger volgt en registreert uw toetsaanslagen en kan deze informatie naar de hacker terugsturen.

Spyware

Programma's die systemen kunnen scannen en activiteiten kunnen controleren, en deze informatie naar andere computers of locaties in cyberspace kunnen doorgeven.

Adware

Programma's die het leveren van reclame-inhoud eenvoudiger maken via hun eigen venster of via de interface van een ander programma.

Trackware

Programma's die systeemactiviteiten volgen, systeemgegevens verzamelen of gebruikersgedrag bijhouden en deze informatie naar organisaties van derden overbrengen. De informatie die door dergelijke programma's wordt verzameld, is niet persoonlijk identificeerbaar of vertrouwelijk. Trackwareprogramma's worden geïnstalleerd met de toestemming van de gebruiker en kunnen ook deel uitmaken van andere software die door de gebruiker wordt geïnstalleerd.

De Norton Bootable Recovery Tool -wizard downloaden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v45285481_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 04/04/2011