Beveiligingsverzoek - Beveiligingswaarschuwing

Als u de optie Norton Product Tamper Protection in het venster Instellingen uitschakelt, zijn de Norton 360 Online-bestanden niet beschermd tegen niet-geautoriseerde toegang. Met Norton Product Tamper Protection voorkomt u dat programma's van buitenaf wijzigingen aanbrengen in het Norton-product.

Er zijn echter situaties waarin het noodzakelijk is Norton Product Tamper Protection uit te schakelen. Als Norton Product Tamper Protection ingeschakeld is, kunt u Windows Systeemherstel bijvoorbeeld niet uitvoeren. Om Systeemherstel te kunnen uitvoeren, moet u Norton Product Tamper Protection tijdelijk uitschakelen.

Als u Norton Product Tamper Protection wilt uitschakelen, moet u dat slechts tijdelijk doen en ervoor zorgen dat het ook weer wordt ingeschakeld.

Selecteer in de vervolgkeuzelijst voor duur in dit venster hoe lang u Norton Product Tamper Protection wilt uitschakelen.

U kunt Norton Product Tamper Protection ook handmatig weer inschakelen voordat de opgegeven periode is verstreken. Zo weet u zeker dat uw computer beveiligd blijft.

Norton Product Tamper Protection

Norton Product Tamper Protection in- en uitschakelen

Beheerinstellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v45135292_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/02/2011