Beveiligingsverzoek - Beveiligingswaarschuwing

Symantec-producten downloaden regelmatig de nieuwste definitie- en productupdates van servers van Symantec. De definitie-updates beschermen uw computer tegen de meest recente virussen en onbekende beveiligingsbedreigingen. Symantec-producten helpen u deze updates te verkrijgen en te installeren via de LiveUpdate-technologie.

Wanneer Automatische LiveUpdate is uitgeschakeld, is uw computer niet beschermd tegen de nieuwste internetgevaren en beveiligingsrisico's. Wanneer u Automatische LiveUpdate uitschakelt, moet u dus niet vergeten ervoor te zorgen dat de functie later weer wordt ingeschakeld.

U kunt in de vervolgkeuzelijst in dit venster selecteren hoe lang u Automatische LiveUpdate wilt uitschakelen. U kunt Automatische LiveUpdate ook op elk moment handmatig inschakelen.

LiveUpdate

Programma- en definitie-updates

Automatische LiveUpdate in- of uitschakelen