Norton Product Tamper Protection in- en uitschakelen

Norton Product Tamper Protection beveiligt de Norton 360 Online-bestanden tegen aanvallen of wijzigingen als gevolg van een virus of een andere onbekende bedreiging. U kunt uw product tegen onbedoelde wijzigingen of verwijdering beveiligen door de optie Norton Product Tamper Protection ingeschakeld te houden.

Als u Norton Product Tamper Protection tijdelijk wilt uitschakelen, is dat mogelijk. U schakelt de functie dan voor een bepaalde periode uit.

Als Norton Product Tamper Protection ingeschakeld is, kunt u Systeemherstel niet uitvoeren. Om Systeemherstel te kunnen uitvoeren, moet u Norton Product Tamper Protection tijdelijk uitschakelen.

Norton Product Tamper Protection uitschakelen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Instellingen.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op Beheerinstellingen.

3. Onder Productbeveiliging in de rij Norton Product Tamper Protection, zet u de Aan/Uit -schakelaar in de positie Uit door deze naar rechts te schuiven.

4. Klik op Toepassen.

5. Selecteer in het dialoogvenster Beveiligingsverzoek in de vervolgkeuzelijst voor duur hoe lang Norton Product Tamper Protection uitgeschakeld moet blijven.

6. Klik op OK.

7. Klik in het venster Instellingen op Sluiten.

Norton Product Tamper Protection inschakelen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Instellingen.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op Beheerinstellingen.

3. Onder Productbeveiliging in de rij Norton Product Tamper Protection, zet u de Aan/Uit -schakelaar in de positie Aan door deze naar rechts te schuiven.

4. Klik op Toepassen en vervolgens op Sluiten.

Norton Product Tamper Protection

Beheerinstellingen

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.