Norton Product Tamper Protection

Met Norton Product Tamper Protection voorkomt u dat programma's van buitenaf wijzigingen aanbrengen in het Norton-product. Deze beveiligingsfunctie voorkomt ook dat Windows Systeemherstel Norton-bestanden wijzigt, waarbij het bericht Herstel niet voltooid verschijnt.

Norton Product Tamper Protection beveiligt Norton 360 Online tegen aanvallen of wijzigingen als gevolg van een virus of een andere onbekende bedreiging. U kunt uw product tegen onbedoelde wijzigingen of verwijdering beveiligen door de optie Norton Product Tamper Protection ingeschakeld te houden.

Als u Norton Product Tamper Protection tijdelijk wilt uitschakelen, is dat mogelijk. U schakelt de functie dan voor een bepaalde periode uit.

Als Norton Product Tamper Protection ingeschakeld is, kunt u Systeemherstel niet uitvoeren. Om Systeemherstel te kunnen uitvoeren, moet u Norton Product Tamper Protection tijdelijk uitschakelen.

Norton Product Tamper Protection in- en uitschakelen

Beheerinstellingen

Norton 360 Online-instellingen aanpassen