Maandelijks rapport

Het maandelijkse rapport verschaft een overzicht van wat Norton 360 Online voor u heeft gedaan. Nadat uw product is geïnstalleerd, wordt het maandelijkse rapport door Norton 360 Online elke 30 dagen weergegeven. 30 dagen na installatie wordt het maandelijkse rapport automatisch weergegeven door Norton 360 Online. Schakel de optie Maandelijkse rapporten niet automatisch weergeven in het venster Maandelijks rapport van Norton in als u wilt voorkomen dat het maandelijkse rapport automatisch door Norton 360 Online wordt weergegeven.

U kunt het maandelijkse rapport weergeven met de optie Maandelijks rapport weergeven in het venster Taken.

Met Norton 360 Online kunt u het maandelijkse rapport uit- of inschakelen via het venster Beheerinstellingen. In het venster Maandelijks rapport van Norton wordt de Tip van de maand weergegeven om bepaalde functies en services van het product aan te bevelen.

Norton 360 Online biedt rapporten op basis van de volgende categorieën:

Pc-beveiliging

Hier worden de details weergegeven van de diverse aanvallen waartegen uw computer is beveiligd.

U kunt bijvoorbeeld zien tegen hoeveel virussen en spyware uw computer is beveiligd.

Web

Hier worden de details van activiteiten voor Antiphishing weergegeven

U kunt bijvoorbeeld zien hoeveel bekende geverifieerde sites u in totaal hebt bezocht.

Back-up maken en Pc-afstelling

Hier ziet u de details voor activiteiten van Back-up maken en Pc-afstelling. Zo kunt u het totaalaantal bestanden zien waarvan u een back-up hebt gemaakt op station C van uw computer.

Zo kunt u het totaalaantal bestanden zien waarvan u een back-up hebt gemaakt op station C van uw computer.

In Maandelijks rapport kunt u het laatste nieuws over internetbeveiliging lezen en vindt u informatie over veilig surfen op internet. U kunt op de optie Meer info klikken in het venster Maandelijks rapport van Norton voor meer informatie over hoe u zich kunt beschermen online.

Maandelijks rapport weergeven

Het Norton 360 Online-hoofdvenster

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v44667873_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 07/11/2011