Uw wachtwoord voor Norton 360 Online-instellingen opnieuw instellen

Als u het wachtwoord voorNorton 360 Online-instellingen bent vergeten, kunt u dit opnieuw instellen. U kunt uw wachtwoord voor Norton 360 Online-instellingen opnieuw instellen met de optie Wachtwoordinstellingen opnieuw instellen in het venster Verwijderingsvoorkeuren selecteren.

Om toegang te krijgen tot het venster Verwijderingsvoorkeuren selecteren, moet u aangeven dat u de installatie van Norton 360 Online ongedaan wilt maken. U hoeft het product echter niet te verwijderen om uw instellingenwachtwoord opnieuw in te stellen.

De optie Wachtwoordinstellingen opnieuw instellen verschijnt alleen in het venster Verwijderingsvoorkeuren selecteren als de optie Instellingen voor wachtwoordbeveiliging ingeschakeld is. Als u de optie Instellingen voor wachtwoordbeveiliging wilt gebruiken, gaat u naar het hoofdvenster van Norton 360 Online en klikt u op Instellingen > Algemeen > Productbeveiliging.

Uw wachtwoord voor Norton 360 Online-instellingen opnieuw instellen

1. Klik op de Windows-taakbalk op Start > Configuratiescherm.

2. In het Configuratiescherm van Windows voert u een van de volgende handelingen uit:

• Dubbelklik in Windows XP op Software.

• Klik in Windows Vista op Programma's en onderdelen.

• Klik in Windows 7 op Programma's > Programma's en onderdelen.

In Windows 7 verschijnt de optie Programma's wanneer u de optie Categorie selecteert in de vervolgkeuzelijst Weergeven op.

3. Voer in de lijst met momenteel geïnstalleerde programma's een van de volgende handelingen uit:

• Klik in Windows XP op Norton 360 Online en klik vervolgens op Wijzigen/Verwijderen.

• Klik in Windows Vista of Windows 7 op Norton 360 Online en klik vervolgens op Verwijderen/wijzigen.

4. Klik onder in het venster Verwijderingsvoorkeuren selecteren op Wachtwoordinstellingen opnieuw instellen.

5. Typ in het vak Wachtwoordcode van het dialoogvenster dat verschijnt de willekeurig gegenereerde code die wordt weergegeven bij het vak Wachtwoordcode.

6. Typ in het vak Nieuw wachtwoord het nieuwe wachtwoord.

7. Typ het nieuwe wachtwoord opnieuw in het vak Nieuw wachtwoord bevestigen.

8. Klik op OK.

Uw Norton 360 Online-instellingen met een wachtwoord beveiligen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v44151547_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 22/03/2011