Wachtwoord Norton 360 Online-instellingen uitschakelen

U kunt uw Norton 360 Online-instellingen beveiligen met een wachtwoord via de optie Instellingen voor wachtwoordbeveiliging. Als de optie Instellingen voor wachtwoordbeveiliging ingeschakeld is, moet u elke keer dat u de Norton 360 Online-instellingen wilt bekijken of configureren het instellingenwachtwoord opgeven. Alleen als u uw instellingenwachtwoord opgeeft, krijgt u toegang tot de productinstellingen.

Als u uw instellingenwachtwoord vergeten bent, kunt u het opnieuw instellen met de optie Wachtwoordinstellingen opnieuw instellen in het venster Verwijderingsvoorkeuren selecteren.

U kunt de optie Instellingen voor wachtwoordbeveiliging uitschakelen als wachtwoordbeveiliging voor Norton 360 Online-instellingen niet langer nodig is.

Wachtwoord Norton 360 Online-instellingen uitschakelen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Instellingen.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op Beheerinstellingen.

3. Typ in het dialoogvenster dat verschijnt, in het vak Wachtwoord uw instellingenwachtwoord en klik vervolgens op OK.

4. In de rij Instellingen voor wachtwoordbeveiliging zet u de Aan/Uit -schakelaar op de Uit -positie door deze naar rechts te schuiven.

5. In het venster Instellingen zet u onder Productbeveiliging, in de rij Instellingen voor wachtwoordbeveiliging, de Aan/Uit -schakelaar in de positie Uit door deze naar rechts te schuiven.

6. Klik op Toepassen en vervolgens op Sluiten.

Uw Norton 360 Online-instellingen met een wachtwoord beveiligen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v44151495_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/03/2011