Uw Norton 360 Online-instellingen met een wachtwoord beveiligen

U kunt uw Norton 360 Online-instellingen beveiligen tegen niet-geautoriseerde toegang door er een wachtwoord voor in te stellen. Met de optie Instellingen voor wachtwoordbeveiliging in het venster Beheerinstellingen kunt u de Norton 360 Online-instellingen beveiligen met een wachtwoord.

Nadat u een wachtwoord hebt ingesteld voor de Norton 360 Online-instellingen, moet u dit elke keer dat u de productinstellingen wilt bekijken of configureren, opgeven.

De optie Instellingen voor wachtwoordbeveiliging is standaard uitgeschakeld. Als u een wachtwoord wilt opgeven voor uw productinstellingen, moet u de optie Instellingen voor wachtwoordbeveiliging inschakelen.

Het wachtwoord moet tussen 8 en 256 tekens lang zijn.

Uw Norton 360 Online-instellingen met een wachtwoord beveiligen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Instellingen.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op Beheerinstellingen.

3. Onder Productbeveiliging, in de rij Instellingen voor wachtwoordbeveiliging, zet u de Aan/Uit -schakelaar in de positie Aan door deze naar links te schuiven.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik in de rij Instellingen voor wachtwoordbeveiliging op Configureren.

• Klik in het venster Instellingen op Toepassen.

5. Typ in het dialoogvenster dat verschijnt een wachtwoord in het vak Wachtwoord.

6. Typ het wachtwoord nogmaals in het vak Wachtwoord bevestigen.

7. Klik op OK.

8. Klik in het venster Instellingen op Sluiten.

Uw Norton 360 Online-instellingen met een wachtwoord beveiligen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v44151491_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 22/03/2011