Uw Norton 360 Online-instellingen met een wachtwoord beveiligen

U kunt Norton 360 Online configureren om niet-geautoriseerde toegang tot uw productinstellingen te voorkomen. Als u een computer met anderen deelt en niet wilt dat zij uw Norton 360 Online-instellingen wijzigen, kunt u deze beveiligen met een wachtwoord. Met de optie Instellingen voor wachtwoordbeveiliging kunt u uw Norton 360 Online-instellingen beveiligen door een wachtwoord in te stellen.

De optie Instellingen voor wachtwoordbeveiliging is standaard uitgeschakeld. Als u een wachtwoord wilt opgeven voor uw productinstellingen, moet u de optie Instellingen voor wachtwoordbeveiliging inschakelen. U vindt de optie Instellingen voor wachtwoordbeveiliging onder Productbeveiliging in het venster Beheerinstellingen. Het wachtwoord moet tussen 8 en 256 tekens lang zijn.

Nadat u een wachtwoord hebt ingesteld voor de Norton 360 Online-instellingen, moet u dit elke keer dat u de productinstellingen wilt openen of configureren, opgeven. Als u uw instellingenwachtwoord vergeet, kunt u dit opnieuw instellen in het venster dat verschijnt wanneer u Norton 360 Online zou willen verwijderen. U hoeft het product niet te verwijderen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Gebruik de optie Wachtwoordinstellingen opnieuw instellen in het venster Verwijderingsvoorkeuren selecteren om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

De optie Wachtwoordinstellingen opnieuw instellen verschijnt alleen in het venster Verwijderingsvoorkeuren selecteren als de optie Instellingen voor wachtwoordbeveiliging ingeschakeld is.

U kunt de optie Instellingen voor wachtwoordbeveiliging uitschakelen als wachtwoordbeveiliging voor Norton 360 Online-instellingen niet langer nodig is.

Uw Norton 360 Online-instellingen met een wachtwoord beveiligen

Wachtwoord Norton 360 Online-instellingen uitschakelen

Uw wachtwoord voor Norton 360 Online-instellingen opnieuw instellen

Beheerinstellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v44151459_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011