Norton 360 Online - Beveiligingsupdate

Voordat u Norton 360 Online kunt gebruiken, moet u de Licentieovereenkomst van Norton accepteren. De Licentieovereenkomst van Norton of Gebruiksrechtovereenkomst (End-User License Agreement, afgekort EULA) is een juridisch document waarmee u akkoord moet gaan om het product te kunnen gebruiken. EULA bevat bijvoorbeeld informatie over de beperking op het delen of gebruik van de software, de gebruikersrechten op de software en de ondersteuningsinformatie.

U moet de EULA van uw product lezen om meer te weten te komen over het gebruiksbeleid en de algemene voorwaarden. U kunt op de koppeling Licentieovereenkomst van Norton in het Norton 360 Online -venster klikken en de licentieovereenkomst lezen. Klik nadat u de overeenkomst hebt gelezen op Sluiten in het venster Licentieovereenkomst van Norton.

Als u de Licentieovereenkomst van Norton wilt accepteren, voert u in het Norton 360 Online -venster een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Akkoord.

• Klik op Toestemmen en beveiligen.

Norton Community Watch verzamelt de informatie over nieuwe mogelijke beveiligingsrisico's op uw computer en stuurt de informatie voor analyse naar Symantec. Symantec beoordeelt de gegevens om nieuwe bedreigingen en hun bronnen te identificeren. U kunt Symantec helpen maatregelen tegen beveiligingsrisico's of -bedreigingen te verbeteren door gebruik te maken van de functie Norton Community Watch. Om lid te worden van Norton Community Watch schakelt u Ik wil lid worden van Norton Community Watch onder in het venster in,

De Gebruiksrechtovereenkomst vinden

Norton Community Watch

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v43900668_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/03/2011