Beheerdersaccounts in standaardgebruikersaccounts wijzigen op Windows

Als uw kind een nieuwe Windows-gebruikersaccount maakt en zich op de computer aanmeldt met dit account, kan Norton Family de activiteiten van uw kind niet volgen. Als u het maken van nieuwe Windows-gebruikersaccounts wilt voorkomen, moet u ervoor zorgen dat het kind een standaardgebruikersaccount heeft.

Als de Windows-gebruikersaccount van uw kind over beheerdersrechten beschikt, moet u deze account in een standaardgebruikersaccount wijzigen.

Beheerdersaccount in standaardaccount wijzigen op Windows 10/8/7

1. Open het Configuratiescherm.

2. Stel Categorie in voor de optie Weergeven op.

3. Klik onder Gebruikersaccounts op Accounttype wijzigen.

4. Selecteer in het venster Accounts beheren het gebruikersaccount dat u wilt wijzigen.

5. Klik op Het accounttype wijzigen.

6. Klik op Standaard in het venster Accounttype wijzigen.

7. Klik op Accounttype wijzigen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v40467375
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 04/07/2019