De Gebruiksrechtovereenkomst vinden

De Gebruiksrechtovereenkomst (EULA) is een wettelijk document waarmee u akkoord gaat wanneer u het product installeert. EULA bevat bijvoorbeeld informatie over de beperking op het delen of gebruik van de software, de gebruikersrechten op de software en de ondersteuningsinformatie.

In de EULA leest u meer over de volgende onderwerpen:

• Het gebruiksbeleid van Norton 360 Online.

• De voorwaarden en bepalingen voor het gebruik Norton 360 Online.

De Gebruiksrechtovereenkomst vinden

1. Dubbelklik in Windows Verkenner op het station waarop Norton 360 Online is geïnstalleerd.

2. Dubbelklik op Programma's > Norton 360 Online > MUI > versie > 09 > 01.

waarbij versie het versienummer van de geïnstalleerde Norton 360 Online is.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een gebruiker in Noord-Amerika bent, dubbelklikt u op EULA_NorthAmerica.htm.

• Als u een internationale gebruiker bent, dubbelklikt u op EULA_ International.htm.

Het versienummer van uw product vinden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v39346047_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 05/04/2011