Vertraging voor automatisch hervatten

Met Vertraging voor automatisch hervatten kunt u de automatische uitvoering van Norton-specifieke achtergrondtaken uitstellen wanneer u uw computer uit sluimerstand of stand-bymodus hervat. Deze optie stelt de automatische achtergrondtaak uit voor de opgegeven duur, zelfs als uw computer inactief is tijdens deze periode.

Sluimerstand is een energiebesparende stand waarin u computer zich afsluit nadat de huidige instellingen en actieve programma's op de harde schijf zijn opgeslagen. Wanneer u uw computer inschakelt vanuit sluimerstand, herstelt uw computer alle actieve programma's en instellingen. Stand-bymodus lijkt op de sluimerstand. In stand-bymodus worden echter alleen de onnodige onderdelen van de computer afgesloten, zoals de schermweergave en het schijfstation. Stand-bymodus staat ook bekend als slaapmodus.

Als de automatische taak start zodra u uw computer uit sluimerstand of stand-bymodus hervat, kan uw computer traag werken. Door deze automatische taken te vertragen, verbetert u de prestaties en efficiëntie van de computer. Stel bijvoorbeeld dat u de vertraging voor automatische taken op 5 minuten instelt en u uw computer in sluimerstand of stand-bymodus zet. In dat geval worden de achtergrondtaken vijf minuten na het hervatten van de computer uitgevoerd. U kunt de automatische hervattingstijd vertragen voor minimaal 1 minuut en maximaal 20 minuten. De standaardinstelling is 10 minuten.

U kunt een lijst met automatische achtergrondtaken ophalen in het venster Norton-taken. Voorbeelden van automatische achtergrondtaken:

• Automatische LiveUpdate

• Back-up maken van <naam van back-upset>

• Schijfoptimalisatie

• Niet-actieve volledige systeemscan

• Niet-actieve Snelle scan

• Insight Optimizer

• Internet Explorer-geschiedenis opruimen

• Tijdelijke Internet Explorer-bestanden opruimen

• Norton Community Watch

• Norton Insight

• Pulsupdates

• Windows-register opruimen

• Tijdelijke bestanden in Windows opruimen

• AntiSpam-onderhoud

• Licentie-onderhoud

• Insight-onderhoud

• Productonderhoud

Norton-taken

Beheerinstellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v39183704_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/11/2011