Nieuwe netwerkverbinding

In het venster Nieuwe netwerkverbinding kunt u het vertrouwensniveau voor uw netwerk definiëren. Het vertrouwensniveau van het netwerk bepaalt het standaardtoegangsniveau dat andere apparaten in een specifiek netwerk gebruiken om toegang tot uw computer te krijgen. Elk apparaat op uw netwerk dat niet uitdrukkelijk als Vertrouwd of Beperkt wordt bestempeld, gebruikt het vertrouwensniveau van uw netwerk.

Via het venster Nieuwe netwerkverbinding kunt u een van de volgende vertrouwensniveaus aan uw netwerk toewijzen:

Gedeeld

Hiermee wordt het netwerk aan de lijst Gedeeld toegevoegd.

Al het netwerkverkeer dat uw computer van een gedeeld netwerk bereikt, wordt gefilterd. De apparaten in het netwerk hebben alleen toegang tot de gedeelde bronnen, zoals bestanden, mappen en printers op uw computer.

Selecteer dit vertrouwensniveau als u niet alle apparaten in dit netwerk vertrouwt en Norton 360 Online u tegen virusaanvallen moet beschermen.

Beveiligd

Hiermee wordt het netwerk aan de lijst Beveiligd toegevoegd.

Een netwerk heeft het vertrouwensniveau Beveiligd, wanneer het niet als Vertrouwd, Gedeeld of Beperkt wordt geclassificeerd. Alle gedeelde resources zoals bestanden en printers worden beveiligd tegen ongeoorloofde toegang door apparaten in het netwerk.

Als u dit vertrouwensniveau kiest, blijft u beschermd tegen bekende virusaanvallen.

Het venster Nieuwe netwerkverbinding verschijnt als uw computer aan de volgende criteria voldoet:

• U moet Beheer van automatische bestands-/printerdeling op Mij vragen instellen

• Uw computer moet ten minste één gedeelde resource hebben of het besturingssysteem moet een editie van Windows Media Center zijn

• Uw computer moet een persoonlijk IP-adresbereik gebruiken

• Uw computer moet een veilige draadloze of bedrade verbinding hebben

Deze optie is alleen in Windows XP beschikbaar.

U kunt ook naar Netwerkbeveiligingskaart gaan en de Netwerkdetails aanpassen om het vertrouwensniveau van het netwerk te wijzigen.

Het vertrouwensniveau van uw netwerk en apparaten wijzigen

De Netwerkbeveiligingskaart

Apparaten op de Netwerkbeveiligingskaart bekijken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v38678925_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/02/2011