Norton Firewall-diagnose

Het kan voorkomen dat Firewall het netwerkverkeer dat u wilt toestaan, blokkeert op basis van de configuratie-instellingen. In dergelijke gevallen kunt u problemen hebben met toegang tot internet, het netwerk of een andere computer om taken uit te voeren, zoals het delen van bronnen.

Wanneer u problemen ondervindt bij het verbinding maken met het netwerk, identificeert Norton Firewall snel de oorzaak van de problemen en geeft een diagnose. Norton 360 Online geeft, telkens wanneer u problemen met een netwerkverbinding ondervindt, de wizard Firewall-diagnose weer.

Norton Firewall-diagnose is alleen in Windows 7 beschikbaar.

De wizard bevat het diagnoserapport dat uniek is voor verschillende gevallen netwerkblokkeringen. Een netwerkblokkering kan bijvoorbeeld in de volgende gevallen optreden:

• De optie om al het netwerkverkeer met één klik te stoppen is actief

• Het niet-gemeenschappelijke protocol dat het verkeer verwerkt, is geblokkeerd

• De firewallregel die momenteel actief is, is zo ingesteld om het verkeer te blokkeren dat u wilt toestaan

• Het verkeer heeft het procesbeleid van de firewall overtreden

• Het verkeer heeft het verkeersbeleid van de firewall overtreden

• Het verkeer is afkomstig van een beperkte zone netwerken of computers

• Het verkeer komt overeen met een aanvalshandtekening van Inbraakpreventie

U kunt de wizard Firewall-diagnose als gids gebruiken om het probleem met de netwerkverbinding zelf op te lossen.

Voor elke netwerkblokkering bevat de wizard de firewallanalyse van de oorzaak en de mogelijke oplossingen om de blokkering te herstellen.

U wordt door Norton 360 Online aanbevolen de wizard Firewall-diagnose te gebruiken om elk type blokkering op te heffen. Met de oplossingen in de wizard kunt u het probleem analyseren en een passende handeling uitvoeren om het probleem op te lossen.

Het gebruik van de wizard om het probleem op te lossen heeft de volgende voordelen:

• De wizard probeert het probleem automatisch zelf op te lossen

• U kunt de instellingen van de blokkering wijzigen

• U kunt de logboekdetails van de netwerkblokkering bekijken

• U hebt de optie de firewall uit te schakelen als laatste redmiddel om het probleem op te lossen

De Slimme firewall

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v38173761_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/03/2011