Optimalisatie voor inactiviteit in- of uitschakelen

Wanneer Norton 360 Online detecteert dat een nieuwe toepassing op uw computer wordt geïnstalleerd, wordt de optimalisatie automatisch gepland. Norton 360 Online voert deze optimalisatie alleen uit wanneer uw computer inactief is.

U kunt de optie Optimalisatie bij inactiviteit gebruiken om het opstartvolume tijdens inactiviteit te optimaliseren. Deze optie is standaard ingeschakeld.

Optimalisatie voor inactiviteit uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Beheerinstellingen.

3. In de rij Optimalisatie bij inactiviteit zet u de Aan/Uit -schakelaar in de positie Uit door deze naar rechts te schuiven.

4. Klik op Toepassen en vervolgens op Sluiten.

Optimalisatie voor inactiviteit inschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Beheerinstellingen.

3. In de rij Optimalisatie bij inactiviteit zet u de Aan/Uit -schakelaar naar links in de positie Aan door deze naar links te schuiven.

4. Klik op Toepassen en vervolgens op Sluiten.

Optimalisatie voor inactiviteit

Optimalisatie

Systeeminformatie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v37816505_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011