Norton AntiSpam

Met behulp van Norton AntiSpam kunt u de e-mailberichten die u in uw e-mailprogramma's ontvangt, in spamberichten en betrouwbare e-mailberichten categoriseren. Betrouwbare berichten worden naar de map Postvak IN gefilterd en spamberichten naar de map met ongewenste berichten of de Norton AntiSpam-map.

Norton AntiSpam gebruikt de spamfiltertechnologie van Symantec voor ondernemingen om spamberichten te onderscheiden van betrouwbare e-mailberichten. Wanneer het e-mailbericht als spam wordt geclassificeerd, wijzigt Norton AntiSpam het onderwerp van het bericht en wordt het naar uw e-mailclient gestuurd. De e-mailclient identificeert de wijziging in het onderwerp van het e-mailbericht en verplaatst het bericht naar de map met ongewenste berichten of de Norton AntiSpam-map.

Het welkomstscherm verschijnt wanneer u uw e-mailclient opent. Als u het welkomstscherm niet meer wilt weergeven, selecteert u de optie Niet meer weegeven voordat u op Sluiten klikt.

Norton AntiSpam

Clientintegratie configureren

De werkbalk van uw e-mailprogramma

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v37793624_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/02/2011