Lijst met uitsluitingen voor Inbraakpreventie

Het inbraakpreventiesysteem in Norton 360 Online scant alle netwerkcommunicatie van en naar uw computer. Wanneer een apparaat in uw netwerk toegang tot uw computer vraagt, scant Inbraakpreventie dit verzoek om zeker te stellen dat het niet om een virusaanval gaat. Als de gegevens met een aanvalshandtekening overeenkomen, blokkeert Inbraakpreventie het verkeer van het verdachte apparaat om uw computer te beveiligen. Het scannen van elk verzoek van alle apparaten die toegang hebben tot uw computer, leidt tot een langere scantijd wat de netwerksnelheid van uw computer vertraagd.

Als u zeker weet dat een apparaat in uw netwerk veilig is, kunt u het vertrouwensniveau voor het apparaat op Volledig vertrouwd instellen. U kunt het vertrouwensniveau van een apparaat met behulp van de Netwerkbeveiligingskaart instellen. U kunt deze vertrouwde apparaten van de inbraakpreventiescan uitsluiten. Wanneer u volledig vertrouwde apparaten van de inbraakpreventiescan uitsluit, wordt de scantijd korter en de netwerksnelheid van uw computer verbeterd. Wanneer u een volledig vertrouwd apparaat uitsluit, wordt informatie die van dat apparaat wordt ontvangen, niet gescand. Volledig vertrouwde apparaten die van de inbraakpreventiescan zijn uitgesloten, worden aan de lijst met uitsluitingen voor Inbraakpreventie toegevoegd.

Wanneer een apparaat in uw netwerk probeert uw computer te infecteren, stopt AutoBlock alle verzoeken om toegang van dit apparaat. Als u dit apparaat aan de lijst met uitsluitingen voor Inbraakpreventie toevoegt, verwijdert Norton 360 Online het apparaat uit deze lijst.

Zorg dat het IP-adres van de apparaten die aan de lijst met uitsluitingen voor Inbraakpreventie zijn toegevoegd, nooit verandert.

Merkt u dat een van de apparaten die u van de inbraakpreventiescan hebt uitgesloten, is geïnfecteerd, dan kunt u de opgeslagen lijst met uitsluitingen leegmaken. Wanneer u dit doet, verwijdert Norton 360 Online alle vertrouwde apparaten uit deze lijst.

Inbraakpreventie

Het vertrouwensniveau van uw netwerk en apparaten wijzigen

Een apparaat van inbraakpreventiescans uitsluiten

Alle apparaten uit de lijst met uitsluitingen voor Inbraakpreventie verwijderen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v37652136_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/10/2010