Automatische Microsoft Office-scan in- of uitschakelen

Wanneer alle Office-bestanden automatisch worden gescand, hanteert Norton 360 Online een hoger beveiligingsniveau. U kunt de optie Automatische Microsoft Office-scan inschakelen om uw computer te beveiligen tegen de virusmacro's en ingesloten objecten.

Automatische Microsoft Office-scan in- of uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Antivirus, in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen.

3. Klik op de tab Scans en risico's in het venster AntiVirus.

4. Voer een van de volgende handelingen uit in de rij Automatische scan van Microsoft Office :

• Zet de Aan/Uit -schakelaar naar links op de Aan -positie om Automatische Microsoft Office-scan in te schakelen.

• Zet de Aan/Uit -schakelaar naar links op de Uit -positie om Automatische Microsoft Office-scan uit te schakelen.

5. Klik in het venster Instellingen op Toepassen en klik vervolgens op Sluiten.

Office-documenten scannen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v37634833_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/08/2011