Beveiligingsrisico gedetecteerd

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) biedt realtimebeveiliging tegen bedreigingen en detecteert proactief onbekende beveiligingsrisico's op uw computer. Het venster SONAR-gegevens verschijnt wanneer SONAR een verdachte programma-activiteit blokkeert.

Hieronder volgen een aantal opties die in dit venster beschikbaar zijn:

Wat is dit?

Hiermee gaat u naar de website van Symantec Security Response waar u meer informatie vindt over dergelijke verdachte activiteiten.

Dit gedrag voortaan niet meer blokkeren

Hiermee wordt voorkomen dat SONAR het verdachte programma automatisch blokkeert.

Norton 360 Online negeert het verdachte programma alleen als de gecodeerde gegevens in het programma hetzelfde blijven. Als de gecodeerde gegevens in het programma voortdurend veranderen, plaatst Norton 360 Online deze automatisch in quarantaine.

Uit beveiligingsgeschiedenis verwijderen

Hiermee wordt het gedetecteerde verdachte gedrag uit het logbestand van de Beveiligingsgeschiedenis verwijderd.

Instellingen voor meldingen van SONAR-blokkering wijzigen

Hiermee gaat u naar het instellingenvenster waar u de optie Meldingen van SONAR-blokkering weergeven.

U kunt ook gedetailleerde informatie over het beveiligingsrisico oproepen via de koppeling Meer informatie onder aan het venster.

SONAR-beveiliging

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v37045844_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/10/2011