Quarantainebestand

Het venster Quarantainebestand verschijnt wanneer u een Bestand dat aandacht vereist met het vertrouwensniveau Laag, Niet bewezen of Slecht in quarantaine plaatst. In het venster Quarantainebestand ziet u de bestandsnaam en de locatie vanwaar het bestand is gedownload.

Wanneer u een programmabestand in quarantaine plaatst, tast dit de stabiliteit van de computer aan. Het is raadzaam het programma te verwijderen met behulp van de Windows-functie Software.

U kunt de volgende opties gebruiken in het venster Quarantainebestand :

Dit bestand in quarantaine plaatsen

Hiermee wordt het geselecteerde bestand in quarantaine geplaatst

Wanneer u een bestand in quarantaine plaatst, stuurt Norton 360 Online het bestand naar een specifieke locatie op uw computer. Items die in quarantaine worden geplaatst, worden van de rest van de bestanden op uw computer geïsoleerd, zodat ze zich niet kunnen verspreiden of andere bestanden kunnen infecteren.

Niets doen

Hiermee wordt de quarantainetaak geannuleerd en het venster Quarantainebestand gesloten

Met Norton 360 Online kunt u op elk moment een bestand in quarantaine herstellen. U kunt een bestand in quarantaine via de categorie Quarantaine in het venster Beveiligingsgeschiedenis herstellen.

Een item uit Quarantaine halen

Items in quarantaine beheren

Beveiligingsgeschiedenis

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v37045017_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 14/03/2011