Programma's uit Uitgesloten programma's verwijderen

In het venster Uitgesloten programma's staan alle programma's die van prestatiewaarschuwingen zijn uitgesloten. U kunt een programma dat u al aan het venster Uitgesloten programma's hebt toegevoegd, desgewenst verwijderen. Verwijdert u een programma, dan verschijnt dit voortaan in de prestatiewaarschuwing wanneer het de drempel voor resourcegebruik overschrijdt.

Een programma uit Programma's uitsluiten verwijderen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Beheerinstellingen.

3. Klik op Configureren in de rij Uitgesloten programma's onder Prestatiecontrole.

4. Selecteer het programma dat u wilt verwijderen in het venster Uitgesloten programma's en klik op Verwijderen.

Klik op Alles verwijderen om alle beschikbare programma's in het venster Programma's uitsluiten te verwijderen.

5. Klik in het venster Uitgesloten programma's op Toepassen.

6. Klik op OK.

7. Klik in het venster Instellingen op Sluiten.

Over prestatiewaarschuwingen

Prestatiewaarschuwingen configureren

Programma's uitsluiten van prestatiewaarschuwingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v37043953_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/09/2011