Beveiligingsbedreigingen uitsluiten van scans

U kunt de vensters Scanuitsluitingen en Realtime-uitsluitingen gebruiken om virussen en andere beveiligingsbedreigingen met een hoog risico van scans uit te sluiten.

Beveiligingsbedreigingen met een hoog risico van scans uitsluiten

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Antivirus in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen.

3. Klik op de tab Scans en risico's in het venster Antivirus.

4. Voer onder Uitsluitingen/Lage risico's een van de volgende handelingen uit:

• Klik in de rij Items uitsluiten van scans op Configureren.

• Klik in de rij Items die van Auto-Protect-, SONAR- en downloadinformatiedetectie moeten worden uitgesloten op Configureren.

5. Klik op Toevoegen in het venster dat verschijnt.

6. Klik op het bladerpictogram in het dialoogvenster Item toevoegen.

7. Selecteer het item dat u van de scan wilt uitsluiten, in het dialoogvenster dat verschijnt.

8. Klik op OK.

9. Klik op OK in het dialoogvenster Item toevoegen.

10. Klik in het opgeroepen venster op Toepassen en vervolgens op OK.

Realtime-uitsluitingen

SONAR-beveiliging

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v3672136_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/08/2011