Realtime-uitsluitingen

Via het venster Realtime-uitsluitingen kunt u de programma's selecteren die niet in Norton 360 Online Auto-Protect- en SONAR-scans van en Download Insight moeten worden opgenomen.

Wanneer u een programma van Norton 360 Online-scans uitsluit, wordt het beveiligingsniveau van uw computer verlaagd. Doe dit alleen als u hier een specifieke reden voor hebt. Als een programma bijvoorbeeld afhankelijk is van een ander programma dat een beveiligingsrisico vormt, kunt u besluiten dat programma toch op uw computer te laten staan. Sluit programma's alleen uit als u zeker weet dat ze niet zijn geïnfecteerd.

Selecteer een map en download het bestand in de geselecteerde map om het bestand uit te sluiten van Download Insight. Wanneer u bijvoorbeeld een onveilig uitvoerbaar bestand in deze map downloadt, laat Norton 360 Online u het bestand downloaden en wordt het niet van uw computer verwijderd. U moet een nieuwe map maken speciaal voor van Download Insight uitgesloten bestanden.

U kunt de volgende opties gebruiken in het vak Realtime-uitsluitingen :

Toevoegen

Hiermee kunt u een nieuw uitsluitingsitem definiëren aan de hand van de bestandsnaam of bestandsnaamextensie en het aan het venster Realtime-uitsluitingen toevoegen.

Norton 360 Online negeert bestanden van dit type of met deze naam wanneer Auto-Protect en SONAR-scans worden uitgevoerd. De optie sluit ook submappen binnen een map uit.

Bewerken

Met deze optie kunt u een bestandsnaam of bestandsnaamextensie wijzigen in het venster Realtime-uitsluitingen.

Verwijderen

Met deze optie kunt u een bestandsnaam of bestandsnaamextensie verwijderen uit het venster Realtime-uitsluitingen.

Beveiligingsbedreigingen uitsluiten van scans

SONAR-beveiliging

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36721208_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 19/10/2011