De communicatiepoort voor Netwerkbeveiligingskaart wijzigen

Via de instellingen voor Netwerkbeveiligingskaart kunt u het communicatiepoortnummer instellen dat Norton-producten gebruiken om via een netwerk met elkaar te communiceren. Norton-producten gebruiken standaard 31077 als het communicatiepoortnummer.

Als u het communicatiepoortnummer van uw Norton-product wilt wijzigen, moet u het wijzigen op alle computers die met uw thuisnetwerk zijn verbonden. Vindt u daarnaast meerdere computers die gebruik maken van het proces Setup Externe controle, zorg dan dat op alle computers hetzelfde poortnummer wordt gebruikt.

Hoewel u het communicatiepoortnummer kunt wijzigen, is het raadzaam dit niet te doen. Als u het communicatiepoortnummer wijzigt, moet u een poortnummer binnen het bereik 1-65535 gebruiken.

De communicatiepoort voor Netwerkbeveiligingskaart wijzigen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Mijn netwerk.

3. Typ een nieuw communicatiepoortnummer in het vak Communicatiepoort.

U moet hetzelfde poortnummer gebruiken voor alle apparaten die met uw Netwerkbeveiligingskaart verbonden zijn.

4. Klik op Toepassen.

5. Klik op Sluiten.

Externe controle instellen

De Netwerkbeveiligingskaart

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36718857_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/03/2011