Een apparaat van inbraakpreventiescans uitsluiten

Het inbraakpreventiesysteem in Norton 360 Online scant alle netwerkcommunicatie van en naar uw computer. Wanneer een apparaat in uw netwerk toegang tot uw computer vraagt, scant Inbraakpreventie dit verzoek om zeker te stellen dat het niet om een virusaanval gaat. Het scannen van elk verzoek van alle apparaten die toegang hebben tot uw computer, leidt tot een langere scantijd wat de netwerksnelheid van uw computer vertraagd.

Als u weet dat een bepaald apparaat in uw netwerk veilig is, kunt u Volledig vertrouwd voor dit apparaat instellen. U kunt dit apparaat ook van inbraakpreventiescans uitsluiten. Wanneer u een apparaat van inbraakpreventiescans uitsluit, vertrouwt Norton 360 Online dit apparaat en wordt informatie die van het apparaat wordt ontvangen, niet gescand. Dit verbetert de netwerksnelheid van uw computer en helpt het vertrouwde apparaat om snel toegang te krijgen tot uw apparaat.

U kunt alleen volledig vertrouwde apparaten afsluiten die onderdeel zijn van het lokale subnet.

Wilt u een apparaat van inbraakpreventiescans uitsluiten, dan moet u zeker stellen dat het IP-adres van het apparaat nooit zal veranderen. Norton 360 Online gebruikt IP-adressen om apparaten in uw thuisnetwerk te identificeren. Als het IP-adres van het apparaat verandert, kan Norton 360 Online het vertrouwde apparaat dat van scans moet worden uitgesloten, niet identificeren.

Sluit een vertrouwd apparaat alleen van inbraakpreventiescans uit als u zeker weet dat het geen beveiligingsbedreigingen heeft.

Wanneer u Volledig vertrouwd voor een apparaat instelt en het van inbraakpreventiescans uitsluit, worden het IP- en MAC-adres van het apparaat aan Vertrouwensbeheer toegevoegd.

Een apparaat van inbraakpreventiescans uitsluiten

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Klik op Configureren in de rij Netwerkkaart onder Mijn netwerk.

4. Als het venster Netwerkbeveiligingsoverzicht verschijnt, klikt u op OK.

5. Voer in het venster Netwerkbeveiligingskaart een van de onderstaande handelingen uit:

• Als u het vertrouwensniveau van een apparaat in uw netwerk wilt wijzigen, klikt u in de netwerkkaart op dat apparaat.

• Als u het vertrouwensniveau wilt wijzigen van een apparaat dat u handmatig hebt toegevoegd, selecteert u Vertrouwensbeheer in de vervolgkeuzelijst Netwerkdetails en klikt u vervolgens op het apparaat.

6. Klik op Bewerken in de rij Vertrouwensniveau in de sectie apparaatdetails.

7. Klik op VOLLEDIG VERTROUWD in het venster Vertrouwensniveau van het apparaat bewerken.

8. Selecteer Uitsluiten van Inbraakpreventie-scans onder aan het venster Vertrouwensniveau van het apparaat bewerken.

9. Klik ter bevestiging op Ja in het dialoogvenster Uitsluiten van Inbraakpreventie-scans.

10. Klik op OK.

Apparaten van de Netwerkbeveiligingskaart verwijderen

Inbraakpreventie

De Netwerkbeveiligingskaart

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36718715_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/03/2011