Netwerkbeveiligingsoverzicht in- of uitschakelen

In het venster Netwerkbeveiligingsoverzicht worden de volgende functies kort samengevat:

• Draadloze beveiliging

• Externe controle

• Netwerkkaart

• Vertrouwensbeheer

Klik op een van de functies en lees de samenvatting om meer te weten te komen over het gebruik van Netwerkbeveiligingskaart voor beheer van uw thuisnetwerk. Het venster Netwerkbeveiligingsoverzicht verschijnt standaard telkens wanneer u Netwerkbeveiligingskaart opent.

Als u niet wilt dat het venster Netwerkbeveiligingsoverzicht wordt weergegeven, kunt u het uitschakelen. Wanneer u het venster Netwerkbeveiligingsoverzicht uitschakelt, is dit niet van invloed op de prestaties of beveiliging van uw computer.

U kunt het venster Netwerkbeveiligingsoverzicht ook uitschakelen door de optie Niet meer weergeven onder aan het venster Netwerkbeveiligingsoverzicht te selecteren.

Netwerkbeveiligingsoverzicht uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Zet onder Netwerkbeveiligingskaart in de rij Welkomstscherm bij opstarten de Aan / Uit -schakelaar in de positie Uit door deze naar rechts te schuiven.

4. Klik op Toepassen.

5. Klik op Sluiten.

Netwerkbeveiligingsoverzicht inschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Zet onder Netwerkbeveiligingskaart in de rij Welkomstscherm bij opstarten de Aan / Uit -schakelaar naar links in de positie Aan.

4. Klik op Toepassen.

5. Klik op Sluiten.

De Netwerkbeveiligingskaart

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.