Alle apparaten uit de lijst met uitsluitingen voor Inbraakpreventie verwijderen

Als u zeker weet dat een apparaat in uw netwerk veilig is, kunt u het vertrouwensniveau voor het apparaat op Volledig vertrouwd instellen. Deze vertrouwde apparaten kunnen van inbraakpreventiescans worden uitgesloten. Wanneer u volledig vertrouwde apparaten van inbraakpreventiescans uitsluit, wordt de scantijd korter en de netwerksnelheid van uw computer verbeterd. Wanneer u een volledig vertrouwd apparaat van Norton 360 Online inbraakpreventiescans uitsluit, wordt informatie die van dit apparaat wordt ontvangen, niet gescand. Volledig vertrouwde apparaten die van inbraakpreventiescans zijn uitgesloten, worden aan de lijst met uitsluitingen voor Inbraakpreventie toegevoegd.

Merkt u dat een van de apparaten die u van inbraakpreventiescans hebt uitgesloten, is geïnfecteerd, dan kunt u de opgeslagen lijst met uitsluitingen leegmaken en alle apparaten verwijderen.

U kunt de opgeslagen lijst met uitsluitingen in de volgende omstandigheden leegmaken:

• Een van de apparaten die u van inbraakpreventiescans hebt uitgesloten, is geïnfecteerd.

• Een van de apparaten die u van inbraakpreventiescans hebt uitgesloten, probeert de computer te infecteren.

• Uw thuisnetwerk is geïnfecteerd.

Wanneer een apparaat in uw netwerk probeert uw computer te infecteren, stopt AutoBlock alle verzoeken om toegang van dit apparaat. Als u dit apparaat aan de lijst met uitsluitingen voor Inbraakpreventie toevoegt, verwijdert Norton 360 Online het apparaat uit deze lijst.

Wanneer u alle apparaten uit de opgeslagen lijst met uitgesloten items verwijdert, scant Inbraakpreventie elk verzoek van alle apparaten die toegang hebben tot uw computer.

Alle apparaten uit de lijst met uitgesloten items voor Inbraakpreventie verwijderen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Firewall.

3. Klik op het tabblad Inbraakpreventie en browserbeveiliging.

4. Klik op Leegmaken in de rij Lijst met uitsluitingen onder Inbraakpreventie.

5. Klik in het bevestigingsdialoogvenster op Ja.

6. Klik op Toepassen in het venster Firewall.

Inbraakpreventie

Het vertrouwensniveau van uw netwerk en apparaten wijzigen

Een apparaat van inbraakpreventiescans uitsluiten

Lijst met uitsluitingen voor Inbraakpreventie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36718423_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011