Uitsluiten van Inbraakpreventie-scans

Het venster Uitsluiten van Inbraakpreventie-scans verschijnt wanneer u een apparaat dat volledig wordt vertrouwd, van inbraakpreventiescans uitsluit.

Het inbraakpreventiesysteem in Norton 360 Online scant alle netwerkcommunicatie van en naar uw computer. Wanneer een apparaat in uw netwerk toegang tot uw computer vraagt, scant Inbraakpreventie dit verzoek om zeker te stellen dat het niet om een virusaanval gaat. Het scannen van elk verzoek van alle apparaten die toegang hebben tot uw computer, leidt tot een langere scantijd wat de netwerksnelheid van uw computer vertraagd.

Als u weet dat een bepaald apparaat in uw netwerk veilig is, kunt u Volledig vertrouwd voor dit apparaat instellen. U kunt dit apparaat ook van inbraakpreventiescans uitsluiten. Wanneer u een vertrouwd apparaat uitsluit van de Inbraakpreventie-scan, vertrouwt Norton 360 Online dit apparaat en wordt informatie die van dit apparaat wordt ontvangen, niet gescand.

U kunt alleen volledig vertrouwde apparaten afsluiten die onderdeel zijn van het lokale subnet.

Wilt u een apparaat van inbraakpreventiescans uitsluiten, dan moet u zeker stellen dat het IP-adres van het apparaat nooit zal veranderen. Norton 360 Online gebruikt IP-adressen om de apparaten in uw thuisnetwerk te identificeren. Als het IP-adres verandert, kan Norton 360 Online het vertrouwde apparaat dat van scans moet worden uitgesloten, niet identificeren.

Sluit een vertrouwd apparaat alleen van inbraakpreventiescans uit als u zeker weet dat het geen beveiligingsbedreigingen heeft.

Lijst met uitsluitingen voor Inbraakpreventie

Alle apparaten uit de lijst met uitsluitingen voor Inbraakpreventie verwijderen

Inbraakpreventie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36718327_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 21/10/2011