Programma's uitsluiten van prestatiewaarschuwingen

U kunt in Norton 360 Online programma's uitsluiten van prestatiewaarschuwingen. U kunt programma's die veel CPU, geheugen, of schijfruimte gebruiken aan de lijst Uitgesloten programma's toevoegen. Voegt u een programma aan de lijst Uitgesloten programma's toe, dan geeft Norton 360 Online geen waarschuwing weer wanneer het programma de drempel voor resourcegebruik overschrijdt.

Een programma uitsluiten van prestatiewaarschuwingen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Beheerinstellingen.

3. Klik op Configureren in de rij Uitgesloten programma's onder Prestatiecontrole.

4. Klik in het venster Uitgesloten programma's op Toevoegen.

5. In het venster Programma selecteren gaat u naar het uitvoerbare bestand voor het programma dat u wilt toevoegen.

6. Klik op Openen.

7. Klik in het venster Uitgesloten programma's op Toepassen.

8. Klik op OK.

9. Klik op Toepassen in het venster Instellingen.

10. Klik op Sluiten.

Over prestatiewaarschuwingen

Prestatiewaarschuwingen configureren

Het profiel van de resourcedrempel configureren

Programma's uit Uitgesloten programma's verwijderen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36704586_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011