De optie Profiel Lage bron gebruiken voor batterijvermogen in- of uitschakelen

Wanneer uw computer op batterijvermogen werkt, is het belangrijk dat alle actieve softwareprogramma's zo min mogelijk resources gebruiken. Verlaging van het resourcegebruik betekent dat de accu van uw computer langer meegaat en het energieverbruik daalt.

U kunt een profiel met een lage drempel instellen om te garanderen dat alle programma's zo min mogelijk resources gebruiken. Wanneer het resourcegebruik van een programma of proces de lage drempel overschrijdt, geeft Norton 360 Online een prestatiewaarschuwing weer. U kunt het programma of het proces handmatig sluiten om de resources vrij te maken.

Als de optie Resourceprofiel Laag gebruiken voor batterijvermogen is ingeschakeld, wijzigt Norton 360 Online het drempelprofiel automatisch in laag wanneer uw computer op batterijvermogen werkt. Deze optie is standaard ingeschakeld.

Het is raadzaam de optie Profiel Lage bron gebruiken voor batterijvermogen ingeschakeld te laten.

De optie Resourceprofiel Laag gebruiken voor batterijvermogen uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Beheerinstellingen.

3. Versleep onder Prestatiecontrole in de rij Profiel Lage bron gebruiken voor batterijvermogen de schuifregelaar Aan/Uit naar rechts naar de positie Uit.

4. Klik op Toepassen en vervolgens op Sluiten.

De optie Resourceprofiel Laag gebruiken voor batterijvermogen inschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Beheerinstellingen.

3. Zet onder Prestatiecontrole in de rij Profiel Lage bron gebruiken voor batterijvermogen de Aan/Uit -schakelaar op de Aan -positie door deze naar links te schuiven.

4. Klik op Toepassen en vervolgens op Sluiten.

Over prestatiewaarschuwingen

Prestatiewaarschuwingen configureren

Het profiel van de resourcedrempel configureren

Programma's uitsluiten van prestatiewaarschuwingen

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.