Het profiel van de resourcedrempel configureren

De drempel voor de systeembronnen bepaalt wanneer Norton 360 Online prestatiewaarschuwingen weergeeft. Wanneer het gebruik van systeemrecources van een specifiek programma de opgegeven drempel overschrijdt, geeft Norton 360 Online een prestatiewaarschuwing weer.

Het profiel van de resourcedrempel configureren

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Beheerinstellingen.

3. Selecteer een van de volgende opties in de rij Profiel Resourcedrempel voor waarschuwingen onder Prestatiecontrole :

Laag

Hiermee wordt een lage drempel voor waarschuwingen ingesteld.

Het is raadzaam deze optie te selecteren wanneer uw computer de accu gebruikt.

Gemiddeld

Hiermee wordt een gemiddelde drempel voor waarschuwingen ingesteld.

De drempel is standaard op gemiddeld ingesteld.

Hoog

Hiermee wordt een hoge drempel voor waarschuwingen ingesteld.

Het is raadzaam deze optie te selecteren wanneer uw computer taken uitvoert die veel systeembronnen vereisen.

4. Klik op Toepassen en vervolgens op Sluiten.

Over prestatiewaarschuwingen

Prestatiewaarschuwingen configureren

Programma's uitsluiten van prestatiewaarschuwingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36700911_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011