Over prestatiewaarschuwingen

Norton 360 Online controleert de prestaties van uw systeem. Wanneer een programma of proces ineens intensiever gebruik maakt van systeembronnen, krijgt u hierover prestatiewaarschuwingen. Prestatiewaarschuwingen werken alleen wanneer de opties Prestatiecontrole en Prestatiewaarschuwing zijn ingeschakeld.

Prestatiewaarschuwing waarschuwt u met informatie over de programmanaam en resources die het programma excessief gebruikt. Via de koppeling Details en instellingen in het prestatiebericht kunt u aanvullende details over het resourcegebruik van het programma bekijken. Het venster Bestandsinformatie wordt geopend en geeft de details en oorsprong van het bestand, evenals de proces-id en een lijst met het volledige resourcegebruik van het programma weer. In het venster File Insight kunt u het programma van controle uitsluiten. U kunt de optie Instellingen in het venster File Insight gebruiken om de optie Prestatiewaarschuwing uit te schakelen.

Prestatiewaarschuwingen worden niet weergegeven wanneer uw computer inactief is of zich in Stille modus bevindt.

Voor elke systeemresource, zoals CPU, geheugen en harde schijf, is een drempel voor resourcegebruik gedefinieerd. Wanneer het resourcegebruik van een programma de opgegeven drempel overschrijdt, geeft Norton 360 Online een prestatiewaarschuwing weer.

U kunt de optie Profiel Resourcedrempel voor waarschuwingen gebruiken om de drempellimiet te configureren. Als u de optie Profiel Resourcedrempel voor waarschuwingen wilt oproepen, gaat u naar het hoofdvenster van Norton 360 Online en klikt u op Instellingen > Beheerinstellingen > Prestatiecontrole > Profiel Resourcedrempel voor waarschuwingen.

Met de Norton 360 Online optie Resourceprofiel Laag gebruiken voor batterijvermogen kunt u het drempelprofiel voor resources automatisch op laag zetten wanneer uw computer op batterijvermogen werkt.

U kunt de optie Waarschuwing voor intensief gebruik gebruiken om Norton 360 Online te configureren zodat u wordt gewaarschuwd bij intensief gebruik van CPU, geheugen, schijven en ingangen.

Daarnaast kunt u programma's toevoegen aan de lijst met uitgesloten programma's via de optie Uitgesloten programma's. Voegt u een programma aan de lijst Uitgesloten programma's toe, dan geeft Norton 360 Online geen waarschuwing weer wanneer het programma de drempel voor resourcegebruik overschrijdt.

Onder de categorie Prestatiewaarschuwing in het venster Beveiligingsgeschiedenis kunt u alle logboeken bekijken die betrekking hebben op prestaties.

Prestatiewaarschuwingen configureren

Het profiel van de resourcedrempel configureren

Programma's uitsluiten van prestatiewaarschuwingen

Controle van systeemactiviteiten

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36700885_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 24/10/2011