Een aangepaste reputatiescan uitvoeren

Met Norton 360 Online kunt u via de aangepaste reputatiescan specifieke gebieden op uw computer scannen. U kunt elk van uw stations, verwisselbare stations, mappen of bestanden scannen. Als u bijvoorbeeld het vertrouwensniveau van een specifiek bestand wilt controleren, scant u alleen het bestand in kwestie.

Een aangepaste reputatiescan uitvoeren

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Reputatiescan op Aangepaste scan.

3. Klik op Start.

4. Voer in het venster Aangepaste reputatiescan een van de onderstaande handelingen uit:

• Klik op Scan van station, selecteer het station dat u wilt scannen, en klik vervolgens op Scannen.

• Klik op Scan van map, selecteer de map die u wilt scannen, en klik vervolgens op OK.

• Klik op Scan van bestand, selecteer het bestand dat u wilt scannen, en klik vervolgens op Openen.

In het venster Reputatiescan kunt u het vertrouwensniveau, de gangbaarheid, het resourcegebruik en de stabiliteit van de gescande items analyseren.

5. Als een bestand het vertrouwensniveau Laag of Slecht heeft, klikt u onder de kolom Vertrouwensniveau op het rode kruisje (x).

6. In het venster Quarantainebestand klikt u op Dit bestand in quarantaine plaatsen.

7. Klik in het venster Handmatige quarantaine op Toevoegen.

8. Klik op Sluiten.

9. Klik in het venster Norton-reputatiescan op Sluiten.

De resultaten van reputatiescans

Reputatiescan

De Norton 360 Online-scans

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36692179_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/08/2011