Een snelle reputatiescan uitvoeren

Wanneer u een QuickScan uitvoert, scant Norton 360 Online alleen de actieve processen en geladen programma's. Aangezien niet uw hele computer wordt gescand, wordt deze scan sneller uitgevoerd dan een volledige reputatiescan.

Een snelle reputatiescan uitvoeren

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Reputatiescan op QuickScan.

3. Klik op Start.

In het venster Norton-reputatiescan kunt u het vertrouwensniveau, de gangbaarheid, het resourcegebruik en de stabiliteit van de gescande items analyseren.

4. Als een bestand het vertrouwensniveau Laag of Slecht heeft, klikt u onder de kolom Vertrouwensniveau op het rode kruisje (x).

5. In het venster Quarantainebestand klikt u op Dit bestand in quarantaine plaatsen.

6. Klik in het venster Handmatige quarantaine op Toevoegen.

7. Klik op Sluiten.

8. Klik in het venster Norton-reputatiescan op Sluiten.

De resultaten van reputatiescans

Reputatiescan

De Norton 360 Online-scans

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36692161_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/08/2011