Volledige reputatiescan uitvoeren

Wanneer u een volledige systeemscan uitvoert, scant Norton 360 Online alle beschikbare bestanden die aandacht vereisen op uw computer. Deze set bevat bestanden die betrekking hebben op de actieve processen, opstartbestanden en geladen programma's.

Een volledige reputatiescan uitvoeren

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Reputatiescan op Volledige systeemscan.

3. Klik op Start.

In het venster Reputatiescan kunt u het vertrouwensniveau, de gangbaarheid, het resourcegebruik en de stabiliteit van de gescande items analyseren.

4. Als een bestand het vertrouwensniveau Laag of Slecht heeft, klikt u onder de kolom Vertrouwensniveau op het rode kruisje (x).

5. In het venster Quarantainebestand klikt u op Dit bestand in quarantaine plaatsen.

6. Klik in het venster Handmatige quarantaine op Toevoegen.

7. Klik op Sluiten.

8. Klik in het venster Norton-reputatiescan op Sluiten.

De resultaten van reputatiescans

Reputatiescan

De Norton 360 Online-scans

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36692157_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/08/2011