Aangepaste reputatiescan

In het venster Aangepaste reputatiescan hebt u de mogelijkheid om een reputatiescan uit te voeren op een station, bestand of map naar keuze. U kunt een specifiek station, extern station, bestand of specifieke map op uw computer scannen en de reputatiebestanden filteren. Reputatiescan filtert de bestanden op basis van bepaalde filtercriteria. Reputatiescan filtert EXE-bestanden, SCR-bestanden, SYS-bestanden, DLL-bestanden, DRV-bestanden, OCX-bestanden en MSI-bestanden en analyseert deze bestanden.

Norton 360 Online analyseert de reputatiegegevens van bestanden en helpt u om verdachte bestanden op uw computer te detecteren door middel van reputatietechnologie.

Het venster Aangepaste reputatiescan biedt de volgende opties:

Scan van station

Hiermee wordt een speciek station of verwisselbaar station op uw computer gescand.

Scan van map

Hiermee wordt een bepaalde map op uw computer gescand.

Wanneer u een map selecteert, worden alle bestanden en submappen in die map geselecteerd.

Scan van bestand

Hiermee wordt een specifiek bestand op uw computer gescand.

Reputatiescan

Een aangepaste reputatiescan uitvoeren

De resultaten van reputatiescans

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36688513_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 14/02/2011