Uitgesloten programma's

In het venster Uitgesloten programma's staan alle programma's die zijn uitgesloten van prestatiewaarschuwingen. Wanneer een programma in dit venster de drempel voor het gebruik van CPU, geheugen, systeemresources, of schijf-I/O-resources overschrijdt, krijgt u hierover geen prestatiewaarschuwingen van Norton 360 Online. Norton 360 Online neemt standaard de programma's Symantec Service Framework en Windows Explorer in de lijst op.

In het venster Uitgesloten programma's kunt u programma's aan de lijst toevoegen of eruit verwijderen.

U kunt kiezen uit:

Programma

Hiermee wordt de naam van het programma, of de naam van het uitvoerbare bestand en de locatie van het programma, weergegeven.

Toevoegen

Hiermee kunt u programma's toevoegen aan de lijst Uitgesloten programma's.

Wanneer u op Toevoegen klikt, opent Norton 360 Online het dialoogvenster Een programma selecteren en wordt de mapinhoud van C:\Program Files\ weergegeven. Blader naar de gewenste map en selecteer het programma dat u van prestatiewaarschuwingen wilt uitsluiten.

Verwijderen

Hiermee kunt u een geselecteerd programma uit de lijst Uitgesloten programma's verwijderen.

Alles verwijderen

Hiermee verwijdert u alle programma's die u hebt toegevoegd aan de lijst Uitgesloten programma's.

Over prestatiewaarschuwingen

Programma's uitsluiten van prestatiewaarschuwingen

Programma's uit Uitgesloten programma's verwijderen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36687854_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 21/04/2011