Het venster Bedreiging gedetecteerd

Het venster Bedreiging gedetecteerd wordt weergegeven wanneer door Norton 360 Online een beveiligingsrisico op uw computer wordt gedetecteerd. U kunt dit venster gebruiken om de risicodetails te bekijken en een actie te selecteren voor het risico. Soms wilt u mogelijk het venster Bedreiging gedetecteerd voor hetzelfde risico nogmaals openen. U kunt dan het venster, wanneer u wilt, openen vanuit Beveiligingsgeschiedenis. Beveiligingsgeschiedenis is de centrale locatie van waaruit u toegang hebt tot de Bedreiging gedetecteerd -vensters van risico's die tot de volgende categorieën behoren:

Opgeloste beveiligingsrisico's

Deze categorie bevat de beveiligingsrisico's of de geïnfecteerde bestanden die Norton 360 Online heeft gedetecteerd en vervolgens heeft hersteld, verwijderd of in quarantaine heeft geplaatst.

Onopgeloste beveiligingsrisico's

Deze categorie bevat de beveiligingsrisico's of de geïnfecteerde bestanden die Norton 360 Online niet heeft kunnen herstellen, verwijderen of in quarantaine kunnen plaatsen.

Quarantaine

Deze categorie bevat de beveiligingsrisico's die worden geïsoleerd van de rest van uw computer en daar blijven totdat u een geschikte actie onderneemt.

De actieopties voor een risico in het venster Bedreiging gedetecteerd variëren, afhankelijk van het risicotype en de mate van ernst. Hieronder volgen een aantal opties die in dit venster beschikbaar zijn:

Herstellen

Hiermee wordt het beveiligingsrisico dat in quarantaine is geplaatst, op de oorspronkelijke locatie op uw computer teruggezet

Hiermee wordt het geselecteerde item zonder reparatie uit de quarantaine teruggeplaatst op zijn oorspronkelijke locatie en wordt het item in latere scans uitgesloten van detectie

Dit bestand verwijderen

Hiermee wordt het beveiligingsrisico van uw computer verwijderd en in quarantaine geplaatst

Dit programma uitsluiten

Hiermee wordt het beveiligingsrisico uitgesloten van toekomstige scans

Uit geschiedenis verwijderen

Hierdoor wordt het geselecteerde beveiligingsrisico uit het logbestand van de Beveiligingsgeschiedenis verwijderd.

Help verkrijgen

Hiermee gaat u naar de website van Symantec Security Response

Verzenden aan Symantec

Hiermee verzendt u het beveiligingsrisico naar Symantec

Beveiligingsgeschiedenis

Items in Beveiligingsgeschiedenis bekijken

Het venster Beveiligingsgeschiedenis - Geavanceerde details

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36662593_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/08/2011