Het venster File Insight

Het venster Gegevens van bestand biedt details over elk bestand dat aandacht vereist op uw computer. Deze optie van bestandsanalyse is beschikbaar voor de bestanden die u downloadt, scant of gebruikt om een activiteit uit te voeren.

U kunt het venster Gegevens van bestand op verschillende manieren openen. U kunt bijvoorbeeld de diverse meldingen en waarschuwingen, scanvensters en prestatievensters en het snelmenu van de verschillende bestanden op uw computer gebruiken om dit venster te openen. Beveiligingsgeschiedenis biedt een centrale locatie waar u de vensters Gegevens van bestand van de verschillende gebeurtenissen met betrekking tot Beveiligingsrisico's, Downloadinformatie en Prestaties kunt openen.

Via het venster File Insight kunt u meer details bekijken van gebeurtenissen die behoren tot sommige van de volgende categorieën in het venster Beveiligingsgeschiedenis :

Opgeloste beveiligingsrisico's

Hiermee kunt u op georganiseerde wijze gedetailleerde informatie over opgeloste beveiligingsrisico's bekijken.

De categorie Opgeloste beveiligingsrisico's bevat de geïnfecteerde bestanden die Norton 360 Online herstelt, verwijdert of in quarantaine plaatst. Deze categorie bevat meestal de items met gemiddeld of hoog risico die zijn geblokkeerd of in quarantaine geplaatst.

Het venster Gegevens van bestand biedt details over het risiconiveau, de oorsprong en het activiteitenrapport van de opgeloste beveiligingsrisico's op uw systeem.

Onopgeloste beveiligingsrisico's

Hiermee kunt u op georganiseerde wijze gedetailleerde informatie over onopgeloste beveiligingsrisico's bekijken.

De categorie Onopgeloste risico's bevat de geïnfecteerde bestanden waarvoor Norton 360 Online geen actie kon ondernemen. Deze categorie bevat meestal de items met laag risico die uw aandacht vereisen voor een geschikte actie.

Het venster Gegevens van bestand biedt details over het risiconiveau, de oorsprong en het activiteitenrapport van de onopgeloste beveiligingsrisico's op uw systeem.

Quarantaine

Hiermee kunt u op georganiseerde wijze gedetailleerde informatie over beveiligingsrisico's in quarantaine bekijken.

De categorie Quarantaine bevat de geïnfecteerde bestanden die worden afgezonderd van de rest van uw computer en daar blijven totdat u een geschikte actie onderneemt.

Het venster File Insight biedt details over het risiconiveau, de oorsprong en het activiteitenrapport van de beveiligingsrisico's in quarantaine op uw systeem.

Download Insight

Hiermee kunt u de reputatiedetails bekijken van een bestand dat u hebt gedownload.

U kunt met deze details het veiligheidsniveau van het bestand bepalen en vervolgens beslissen welke bewerking u wilt uitvoeren.

Prestatiewaarschuwing

Hiermee kunt u de prestatiedetails van elk bestand dat uw aandacht vereist op uw computer bekijken.

De informatie omvat de algemene gegevens, de oorsprong en herkomst, het resourcegebruik en de acties die het bestand op uw systeem heeft uitgevoerd.

Het venster File Insight biedt verschillende details over het item in de Beveiligingsgeschiedenis. Deze gegevens worden geclassificeerd op verschillende tabbladen in het venster File Insight.

U kunt een tabblad selecteren voor meer informatie. Het venster File Insight biedt details over een bestand in de volgende tabbladen:

Details

Geeft informatie weer zoals het vertrouwensniveau en communitygebruik van een bestand, hoe lang geleden het is uitgebracht en hoe stabiel het is.

Stabiliteitsclassificaties van een bestand kunnen variëren afhankelijk van uw besturingssysteem.

U kunt details zien zoals de handtekening en de datum waarop het bestand is gemaakt. U kunt vaststellen of een bestand een opstartbestand is en de datum waarop het bestand voor het laatst is gebruikt.

Oorsprong

Toont de herkomstgegevens van een bestand.

U kunt de bestandsnaam en de URL zien van de downloadbron van het bestand. Alleen als u een bestand hebt gedownload of gemaakt nadat u Norton 360 Online hebt geïnstalleerd, zijn de herkomstgegevens van het bestand beschikbaar.

Als de historische details van een bestand niet beschikbaar zijn, schakelt Norton 360 Online de sectie Oorsprong uit.

Activiteit

Biedt de details over de verdachte acties die het bestand heeft uitgevoerd op uw computer. Toont ook de informatie over het resourcegebruik van een proces en de invloed van het proces op het algehele CPU-gebruik van uw computer.

Op basis van de ernst van de beveiligingsrisico's en het risicotype kan Norton 360 Online een of meer van de volgende opties weergeven in het venster File Insight :

Zoeken

Hiermee kunt u het bestand op uw computer zoeken.

Deze optie is beschikbaar boven aan het venster.

Kopiëren naar klembord

Hiermee kunt u gegevens uit het venster File Insight kopiëren naar het klembord.

Nadat u de inhoud naar het Klembord hebt gekopieerd, kunt u een document openen, de gegevens daarin plakken en het document opslaan.

Opties

Hiermee opent u het venster Bedreiging gedetecteerd waar u meer details kunt bekijken en acties kunt uitvoeren.

Meer informatie

Hiermee kunt u de online zelfstudiepagina openen voor meer informatie over het bestand.

Beveiligingsgeschiedenis

Items in Beveiligingsgeschiedenis bekijken

Het venster Beveiligingsgeschiedenis - Geavanceerde details