Nieuwe versie automatisch downloaden

Met de optie Nieuwe versie automatisch downloaden wordt de nieuwste beschikbare versie van Norton 360 Online automatisch gedownload. Zolang uw product de status actief heeft, kunt u zonder extra kosten naar de nieuwste versie van uw product bijwerken.

Wanneer Nieuwe versie automatisch downloaden is ingeschakeld, en als er een update beschikbaar is, wordt de update automatisch door Norton 360 Online gedownload. Uw computer moet met internet zijn verbonden. De beschikbaarheid van updates hangt af van uw product, versie en indeling.

Als u geen waarschuwingen over productupgrades wilt ontvangen, kunt u deze optie uitschakelen. U kunt ook de optie Deze mededeling niet meer weergeven in de waarschuwing gebruiken. Symantec raadt u aan de nieuwste productversie te installeren zodat u er zeker van bent dat u beschikt over de nieuwste functies en bescherming tegen beveiligingsbedreigingen.

Productupdates zijn mogelijk niet beschikbaar in bepaalde versies van Norton 360 Online.

Beheerinstellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36662098_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/10/2011