Opstartbeveiliging

Opstartbeveiliging zorgt voor betere beveiliging door alle beveiligingsonderdelen die nodig zijn om uw computer te beschermen, uit te voeren zodra u uw computer opstart.

Wanneer deze optie is ingesteld op Normaal of Agressief, worden alle vereiste stuurprogramma's en plug-ins actief zodra u de computer opstart. Een stuurprogramma is een programma met informatie die de computer nodig heeft om een apparaat te herkennen en besturen. Een plug-in is een invoegtoepassing voor een programma of service waarmee extra functies worden toegevoegd. Deze optie zorgt voor een hoger beveiligingsniveau vanaf het moment dat u uw computer aanzet.

Wanneer deze optie is ingesteld op Uit, worden de stuurprogramma's en plug-ins in kwestie pas actief na een opgegeven vertraging.

Als u de computer na LiveUpdate of een product-upgrade opnieuw opstart, functioneren de stuurprogramma's en invoegtoepassingen normaal. Wanneer u de volgende keer opnieuw opstart, functioneren de stuurprogramma's en invoegtoepassingen echter normaal na de opgegeven vertraging.

U kunt de volgende opties gebruiken om Opstartbeveiliging te configureren:

Agressief

Hiermee configureert u Norton 360 Online voor maximale beveiliging bij het opstarten van uw computer.

Deze instelling zorgt voor volledige beveiliging tijdens het opstarten: Auto-Protect functioneert zodra u uw computer opstart.

Normaal

Biedt extra beveiliging tijdens het opstarten zonder de opstartprestaties van uw computer te beïnvloeden.

Wanneer deze optie is ingesteld op Normaal, worden de stuurprogramma's en plug-ins tijdens het opstarten van de computer actief vóór de opgegeven vertraging.

Uit

Hiermee schakelt u de optie Opstartbeveiliging uit.

Wanneer u de optie Opstartbeveiliging uitschakelt, verlaagt u het beveiligingsniveau van uw computer.

Deze optie is standaard geselecteerd.

Opstartbeveiliging

Opstartbeveiliging configureren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36662094_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 12/09/2011