Slimme definities in- of uitschakelen

Slimme definities vormen een subset waarin zich de belangrijkste virusdefinities voor recente beveiligingsbedreigingen bevinden.

Aangezien Slimme definities aanzienlijk kleiner zijn, worden de download-, installatie- en opstarttijd gereduceerd, evenals het geheugenverbruik. Bovendien nemen ze minder schijfruimte in beslag dan de volledige set virusdefinities. Slimme definities zorgen dus voor snellere prestaties op uw computer.

Norton 360 Online controleert de optie Slimme definities tijdens elke LiveUpdate-sessie. Als de optie is ingeschakeld worden Slimme definities gedownload en geïnstalleerd. Als de optie is uitgeschakeld worden alle virusdefinities gedownload en geïnstalleerd.

Slimme definities in- of uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op AntiVirus in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen.

3. Klik op de tab Scans en risico's in het venster AntiVirus.

4. Voer in de rij Slimme definities een van de volgende handelingen uit:

• Wilt u Slimme definities uitschakelen, zet de Aan/Uit -schakelaar dan in de positie Uit door deze naar rechts te schuiven.

• Als u Slimme definities wilt inschakelen, zet u de Aan/Uit -schakelaar in de positie Aan door deze naar links te schuiven.

5. Klik in het venster Instellingen op Toepassen.

6. Klik op Sluiten.

Slimme definities

LiveUpdate

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36662090_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/10/2011