Slimme definities

Norton 360 Online downloadt en installeert regelmatig virusdefinities om uw computer te beschermen tegen de recentste beveiligingsbedreigingen. Met het oog op snellere downloads en installaties classificeert Norton 360 Online deze virusdefinities in twee verschillende groepen.

De virusdefinities worden in twee groepen geclassificeerd:

Volledige set

Bevat alle virusdefinities voor elke bedreiging die bij Symantec bekend is.

Kernset

Bevat de belangrijkste virusdefinities die volgens Symantec vereist zijn voor de recentste beveiligingsbedreigingen.

De kernset is een subset van de volledige set en is zo'n 30 procent kleiner dan de volledige groep. Dankzij de kernset wordt de download- installatie- en opstarttijd geminimaliseerd. Bovendien neemt deze minder schijfruimte in beslag dan de volledige set virusdefinities. De kernset zorgt dus voor snellere prestaties op uw computer.

De virusdefinities in de kernset worden Slimme definities genoemd. Norton 360 Online biedt de optie Slimme definities om bij LiveUpdate-sessies te kiezen tussen virusdefinities in de kernset en de volledige set. De optie is beschikbaar op het tabblad Scans en risico's in het venster Antivirus.

Telkens wanneer LiveUpdate automatisch of handmatig wordt uitgevoerd, controleert Norton 360 Online of de optie Slimme definities is in- of uitgeschakeld. Op basis van de gekozen instellingen wordt vervolgens de gewenste set virusdefinities gedownload en geïnstalleerd. De optie Slimme definities is standaard ingeschakeld, wat betekent dat de kernset virusdefinities gedownload en geïnstalleerd wordt.

Slimme definities in- of uitschakelen

Handmatig op updates controleren

LiveUpdate

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36661888_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011