Norton-menu

Via het Norton -menu hebt u toegang tot de diverse functies van Antiphishing, Identity Safe en Norton Safe Web. Wanneer u Norton 360 Online installeert, verschijnt automatisch de Norton-werkbalk in de Internet Explorer-, Firefox- en Chrome-webbrowsers.

Norton 360 Online ondersteunt Google Chrome versie 10.0 of hoger.

In het menu Norton hebt u de volgende opties:

Site rapporteren

Hiermee kunt u de huidige antiphishing-beoordeling naar Symantec sturen.

Werkbalk minimaliseren

Hiermee kunt u de Norton-werkbalk minimaliseren.

Wanneer u deze optie selecteert, verdwijnen de woorden Identity Safe, zodat alleen de indicator voor Identity Safe overblijft.

De optie Werkbalk minimaliseren verschijnt alleen in de Internet Explorer-browser.

Instellingen

Hiermee kunt u het venster Instellingen voor Identiteitsbescherming openen en de Identity Safe-opties configureren.

Community Buzz

Hiermee kunt u de siteclassificatie van de community bekijken van de websites die u bezoekt.

U kunt op Community Buzz klikken om meer te weten te komen over de websites. Norton Safe Web beoordeelt de sites en biedt uitgebreide rapporten. Daarnaast kunt u gebruikersreviews bekijken en uw eigen reviews op de websites plaatsen.

Wanneer u geen websites hebt geopend, kunt u op Community Buzz klikken om naar de site van Norton Safe Web te gaan. U kunt het webadres van elke website opgeven en de beveiligingsgegevens bekijken, evenals de Norton-classificatie en de communityreviews van de website.

De optie Community Buzz is alleen beschikbaar in Engelstalige Windows-besturingssystemen.

Ga naar de website van Norton Safe Web

Via http://www.safeweb.norton.com kunt u de website van Norton Safe Web openen..

Norton Safe Web inschakelen / Norton Safe Web uitschakelen

Hiermee kunt u de functie Norton Safe Web in- of uitschakelen, waardoor u veilig over het web kunt browsen.

De unieke functies van Norton Safe Web:

• Toont pictogrammen voor de classificering van websiteveiligheid voor de zoekresultaten op de webpagina.

• Toont pictogrammen voor de classificering van websiteveiligheid wanneer u een webpagina bezoekt.

Zelfstudie starten

Hiermee kunt u de online zelfstudie oproepen om meer te weten te komen over Identity Safe.

Help

Hiermee kunt u de Help-pagina van het menu Norton bekijken.

Norton-werkbalk

Identity Safe-instellingen via de Norton-werkbalk openen

Het Identity Safe-menu openen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36661864_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011