Het Identity Safe-menu openen

Via het Identity Safe-menu op de Norton-werkbalk kunt u opgeslagen aanmeldingen, identiteitskaarten en opmerkingen bekijken en beheren.

U hebt ook toegang tot Identiteitsbescherming in het venster Instellingen via het menu Identity Safe

Verder kunt u:

• Naar elke website navigeren waarvoor u de aanmeldingsgegevens hebt opgeslagen.

• Feedback geven over uw ervaring met Identity Safe.

• Uw Identity Safe-gegevens exporteren.

• Uw Identity Safe-gegevens importeren vanuit het back-upbestand of vanuit het mobiele profiel.

Wanneer u een webpagina bezoekt zonder een Identity Safe-wachtwoord te hebben ingesteld, verschijnt er een menubalk in het menu Norton Toolbar. U kunt in de menubalk de optie Instellen gebruiken om uw Identity Safe in te stellen.

Via het Identity Safe-menu kunt u de aanmeldingen bekijken die u hebt opgeslagen, zelfs nadat het product is verlopen. U kunt deze optie gebruiken om de aanmeldingsgegevens van de opgeslagen aanmelding automatisch in te vullen. Het is niet raadzaam de aanmeldingsgegevens automatisch in te vullen, aangezien Antiphishing wordt uitgeschakeld wanneer het product is verlopen. Daarnaast kunt u het venster Instellingen voor Identiteitsbescherming weergeven. U kunt echter niet alle functies in het venster Instellingen voor Identiteitsbescherming bekijken, benaderen of configureren wanneer Norton 360 Online verloopt.

Uw aanmeldingen oproepen via het menu Identity Safe

1. Start uw webbrowser.

2. Kies een van de volgende opties in het menu Identity Safe op de Norton-werkbalk :

Mobiele gegevens samenvoegen (Station:\)

Hiermee kunt u de Identity Safe-gegevens samenvoegen vanuit uw mobiele profiel dat u in eerdere versies van Norton 360 Online hebt aangemaakt.

Deze optie wordt alleen in het menu Identity Safe weergegeven als u een extern station met een mobiel profiel aansluit.

Deze pagina niet langer negeren

U kunt deze optie selecteren als u wilt dat de aanmeldingsgegevens automatisch op de huidige webpagina worden ingevuld.

Deze optie wordt alleen in het menu Identity Safe weergegeven als u de optie Deze pagina negeren selecteert onder Opties.

Recent gebruikte aanmeldingen

Hier kunt u de lijst bekijken met aanmeldingen die u recent op die computer gebruikt hebt.

U kunt alleen de vijf laatst gebruikte aanmeldingen bekijken.

Alle aanmeldingen

Hier kunt u de lijst bekijken met alle aanmeldingen die u in Identity Safe hebt opgeslagen.

Opties

Hier kunt u de verschillende opties bekijken die beschikbaar zijn in Identity Safe.

De opties zijn:

• Aanmeldingen bewerken

Hiermee kunt u het venster Aanmeldingen bewerken openen.

• Identiteitskaarten bewerken

Hiermee kunt u het venster Identiteitskaarten bewerken openen.

• Opmerkingen bewerken

Hiermee kunt u het venster Opmerkingen bewerken openen.

• Instellingen

Hiermee kunt u Identiteitsbescherming in het venster Instellingen openen.

• Exporteren

Hiermee kunt u het venster Identity Safe-gegevens exporteren openen.

• Importeren

Hiermee kunt u het venster Identity Safe-gegevens importeren openen.

• Deze pagina negeren

U kunt deze optie selecteren als u niet wilt dat de aanmeldingsgegevens automatisch op de huidige webpagina worden ingevuld.

Foutrapportage

Hiermee kunt u de website van Norton Feedback openen.

U kunt feedback geven over uw ervaring met Identity Safe. U kunt ook de problemen opgeven die u in Identity Safe bent tegengekomen. U kunt kiezen uit de lijst met problemen of u kunt uw probleem beschrijven.

Aanmeldingsvelden invullen

Hiermee kunt u de aanmeldingsgegevens bekijken die u voor die website hebt opgeslagen.

Invullen met identiteitskaart

Hiermee kunt u een kaart gebruiken als u op een website met formulieren bent. De optie geeft de opgeslagen kaarten weer, waaruit u de kaart kunt kiezen waarmee u het formulier wilt invullen.

Deze optie verschijnt alleen wanneer u een website bezoekt die formulieren bevat.

Aanmelden bij Identity Safe / Afmelden bij Identity Safe

Hiermee kunt u zich bij Identity Safe af- of aanmelden.

Meld u af bij Identity Safe om uw Identity Safe-gegevens te beveiligen wanneer u niet achter uw computer zit.

Norton-werkbalk

Identity Safe-instellingen via de Norton-werkbalk openen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v36661844_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011